loading

Naše usluge

Depilacija

Uklanjanje dlačica na tijelu se sve više smatra higijenskim, a sve manje estetskim postupkom. Veliki naglasak je na redovitoj depilaciji vidljivih dijelova tijela, dok sa ostalih vrlo često samo neposredno prije dolaska ljeta i kratkih haljinica. 

Perle

Perle

Depilacija perlama je veliko rješenje da se izbjegnu bolne depilacije, iritacije te neugodno crvenilo.  Riječ je o vosku u perlama koji djeluje protuupalno, a tajna uspjeha je što se ne lijepi za kožu već samo za dlačice. Topi se na temp od 40ºC - 42 ºC , a na kožu se aplicira topao, s čime potiče otvaranje pora te bezbolno uklanjanje iz korijena. Često se spominje kao „ bezbolna depilacija“ , što je čini pogodnom i idealnom za svakog muškarca. Cijena se odnosni na bikini zonu.
Cijena tretmana: 11.50 EUR
Online narudžba
Šećerna pasta

Šećerna pasta

Depilacija šećernom pastom nije nešto što je nastalo posljednjih nekoliko godina , koliko se o njoj priča, već je drevni oblik uklanjanja dlačica koja potječe iz davne prošlosti. Prednost ovakve vrste depilacije je što se šećerna pasta uopće ne lijepi za kožu, a temeljito uklanja dlake. Preporuča se onima koji imaju osjetljiviji tip kože, jer će ukloniti dlačice s korijenom, ali neće oštetiti površinski sloj kože. Cijena se odnosi na depilaciju pastom bikini zone. 
Cijena tretmana: 11.50 EUR
Online narudžba
Vosak

Vosak

Depilacija Gigi voskom ima nisku točku topljenja koja omogućuje ugodnije nanošenje, posebno na osjetljivu kožu . Zbog prirodne smole i šećera, ne ostavlja trag crvenila i upala na koži, a djeluje kao prirodan antiseptik. Navedena cijena odnosi se na depilaciju potkoljenica voskom. 
Cijena tretmana: 13.00 EUR
Online narudžba

Ostale usluge

Ostali tretmani

U nastavku pogledajte i druge kategorije naših usluga.

Aktualne pogodnosti za članove Royalty Cluba

Provjerite aktualne pogodnosti Royalty Cluba u
Premium Beauty Atelieru i rezervirajte svoj termin već danas.

Detaljnije