loading

Naše usluge

Masaža

Premda danas postoje različiti moderni aparati za masažu, ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu. Cilj masaže može biti olakšanje određenih zdravstvenih problema. Pomaže kod grčeva, problema s cirkulacijom, pojave teških nogu, problema s disanjem, a melem je kod glavobolje i migrene. 

Medicinska masaža

Medicinska masaža

Medicinska masaža je prvenstveno namijenjena za poticanje cirkulacije, smanjivanje pritiska i bolova u mišićima i zglobovima, te uklanjanje napetosti i nakupljenog stresa u čitavom tijelu. Cilj je postići dugotrajne rezultate, jer se kreće s intencijom za rješavanjem uzroka problema, a ne samo problema. Intenzitet zahvata je prilagođen bolnom mjestu, što takvu vrstu masaže čini sastavnim dijelom rehabilitacijskog plana liječenja. Iskazana cijena je za masažu u trajanju od 60 min. 
Cijena tretmana: 42.00 EUR
Online narudžba
Sportska masaža

Sportska masaža

Duboka i složena masažna tehnika za tonificiranje ili opuštanje mišića. Posebno je orijentirana na mišiće, tetive i ligamente koji su prilikom sportskih aktivnosti izloženi znatnim naprezanjima, tj. stresu treninga. Koristi se prije treninga za zagrijavanje mišića, kao priprema mišića za nadolazeće napore, a tijekom treninga kao preventiva i ublažavanje spazma. Nakon treninga cilj je oporavak mišića, potrebno im je osigurati opuštanje i istezanje. Iskazana cijena je za masažu u trajanju od 60 min. 
Cijena tretmana: 42.00 EUR
Online narudžba
Relax Masaža

Relax Masaža

Riječ je nježnoj i opuštajućoj masaži, koja pomaže tijelu i umu da lakše savlada svoje svakodnevne obaveze i zadatke. Osim samog opuštanja cilj je i regeneracija te poboljšanje cirkulacije. Nježni pokreti žele osloboditi od niskog stupnja boli u mišićima kako bismo postigli cjelokupnu relaksaciju tijela. Iskazana cijena je za masažu u trajanju od 60 min. 
Cijena tretmana: 40.00 EUR
Online narudžba

Ostale usluge

Ostali tretmani

U nastavku pogledajte i druge kategorije naših usluga.

Aktualne pogodnosti za članove Royalty Cluba

Provjerite aktualne pogodnosti Royalty Cluba u
Premium Beauty Atelieru i rezervirajte svoj termin već danas.

Detaljnije